domingo, 29 de septiembre de 2013

Un gran diumenge

A mig matí, córrer amb els dos nens. Veig unes onadetes, mentrestant. Acabem i vaig a buscar la meva taula White Mirlo, de shaper local. La meva dona m'acompanya (algú m'havia de fotografiar la disfressa!) i agafo tres onades, recordant sensacions de mesos passats. Un bon pollastre amb puré, un bon got de vi del Celler del Mar i abans que ho llegiu, vaig a fer la migdiada.

domingo, 15 de septiembre de 2013

11 de setembre del 2013

He sortit de l'armari. He onejat una estelada al crit d'independència.

He gaudit d'una festa fantàstica. Gent molt diferent, en quasi tot, agafats de la mà. He cregut en una Independència sense violència. Perquè això ho tinc claríssim: amb violència, encara que sigui verbal, no la vull.

domingo, 8 de septiembre de 2013

Una estada a l'Empordà

Et recomanem un hotel molt petit de l’Empordà. Ves-hi quan puguis i fes-nos cas. Deixa els prejudicis allà d’on vens. Oblida’t de qualsevol record que tingueres. Fes desaparèixer el temps, la forma i el no res. Desempallegat de tot i flueix amb l’esperit de la casa. Descalç trepitja el jardí i amara’t de la seva energia. Gaudeix de l’estada. Escolta a l'Olga i a en Kim. I explica el que has sentit als que ho desconeguin.

Des d’allà arribaràs a cales secretes, i pobles de somni on tastaràs uns cigrons amb llamàntol espectaculars. Camins envoltats de blat i veïnats medievals sota els estels. Digues quan hi vols anar i et direm on és! 

lunes, 2 de septiembre de 2013

Sopar a la lluna plena

Si ens preguntes, et direm on vam estar la setmana passada, el dia que la lluna era plena. Passejant entre ceps endreçats, pàmpols verds i ataronjats, i raïms penjats esperant de ser collits. Entre vinyes i silenci. La ciutat de fons i agradable companyia. Una taula, un parell de cadires i el temps. D’espera, tranquil·la i serena. Entre converses i rialles, alguna carícia i altra mirada de complicitat. Perquè al final aparegui desapercebuda, per darrera els pins, rosada, forta i lluminosa, per reflectir-se en la mar no gaire llunyana, per acompanyar-te durant la vetllada.

El dia que hi vagis, recorda quedar-te descalç, remenar la terra entre els dits dels peus, percebre la textura i deixar-te amarar per la seva força.