domingo, 22 de febrero de 2015

En pau


M'he despertat a les onze. M'han dit que hi havia onades. Esmorzo. "La mirada de Shiva y otros relatos sobre la India". Ravi Shankar de fons. He sortit a córrer, com quasi cada diumenge, però he vist que no aniria a fer surf. He allargat la sortida. A mig camí m'aturo per recollir la flor de l'ametller. Passo per Santa Madrona: m'agrada veure com creixen les famílies dinant a taula. I els hi deixo la flor; feia olor. Arribo a casa a la carrera. M'aturo a parlar amb la Sandra.
El cel està net i clar. Jo, estic en pau. Estic content. I avui tornen les meves joies a casa.

domingo, 15 de febrero de 2015

domingo, 8 de febrero de 2015

Desert

Arena y viento, Alberto Vázquez- Figueroa (1936)

"...quisiera encerrarme de nuevo en la cárcel que no tiene puertas, en la llanura que no conoce límites, en el mundo amplio y fascinante que nunca hubiese querido abandonar: allí dónde para otros no existe más que calor y sed, fatiga y sol, arena y viento."

Platja d'Aro 1989


El surf i jo

Todo por un puñado de olas perfectas, David Rensin

A diferencia de otros deportes, el surf es algo muy personal, no es un deporte social, aunque estés con 20 tipos más en el agua. El surf puede parecer un pasatiempo inútil, pero si algo está claro, es que uno nunca se cansa de él. Uno nunca se cansa de bailar con las olas. Aprender a sobrevivir en el mar te ayuda a sobrevivir fuera de él.

En procés



Abans d'anar a treballar