martes, 22 de mayo de 2018

Ella

El cisell que treballa la pedra per alliberar la flor empresonada. La llum en la foscor. Qui em poleix les arestes que no deixen veure aquells racons plens de sol. La fada que em redescobreix i amb qui recordo, per reviure amb consciència, moments que em fan bategar el cor. La clau de la caixeta on tants tresors hi tinc guardats. Amb ella m’ha amarat el silenci. El vent. Les carícies de la sorra. 
És una ondina de pell blanca i setinada que dansa confiada en l’infinit abisme, qui l’acull amb tendresa . Sinuosa serpenteja, seduint les barbes del vell Posidó. Lliure juga entre sirenes i nimfes de mars i oceans, cercant una ànima amb qui compartir el seu temps. Desitjosa. Tanca els ulls i somriu, deixant-se pentinar per la brisa que desperta l’onatge... qui se l’enduu mar endins sense rumb ni direcció, sense límits ni contenció.

domingo, 6 de mayo de 2018

Today, the boy is dead

Captain fantastic (2016, Matt Ross 1970)

...And in his place is a man

"When you have sex with a woman, be gentle,..., and listen to her. Treat her with respect and dignity, even if you don't love her. Always tell the truth. Always take the high road. Live each day like it could be your last. Drink it in. Be adventurous. Be bold, but savor it. It goes fast. Don't die."