lunes, 25 de septiembre de 2023

El Jardí

Biblioteca Gabriel García Márquez
M'agradaria sentir-hi pau. Escollir un llibre qualsevol i llegir. Música. Sentir-me sol en la meva bombolla. Gronxar-me harmònicament com un pare el bressol del fill. Quedar-me descalç i deixar que l'aire m'acariciï els peus. Si mai tingués un jardí... 


 

Riure

Tanca els ulls, Txarango
Que els matins et despertin sense precipicis. 
Que estimis molt algú sense que el necessitis.
I no deixis que les ferides s'endureixin al cor. Que no reposin al pou de l'ànima.
Recorda, si plou dins teu, que caminar cura les ferides. Que viure, viure no és estar vius. Viure és l'actitud d'omplir la vida.
La vida, allò que passa quan tu rius.


Santa Maria del Pi


Et deixes anar, tanques els ulls, i lliures la teva ànima a qui t'ofereix l'aixopluc que estàs cercant. 

Bola de Drac

"Gohan, me mostraste que el poder no es nada si no es guiado por el amor"
Piccolo

Satisfacció

M'emociona la gent entusiasta. Qui s'enamora. Aquelles persones que tenen projectes. Les que lluiten i s'esforcen per aconseguir els seus desitjos. No sempre ho aconseguirem, però tot el camí que hem recorregut per fer-ho serà potser l'objectiu final que desconeixíem. M'agrada veure ànimes satisfetes, i sense resignació, gaudint del que tenen. Les que Viuen amb tanta força com el cos els permet, plens d'il·lusions. Amb ganes de menjar-se el món. Vull sentir-me a prop de la joia que transmeten. Abraçar-me a la seva energia. Gràcies Bebita. 
 

domingo, 3 de septiembre de 2023

Un perfect

Amb temps de fer tot el que tens ganes de fer. Sense despertador ni rellotge que em recordi el quan. Ser capaç de sortir de l'aigua sense cobdícia, en una gran onada de la que encara recordes el recorregut. Córrer per la platja, amb tantes ganes com tens de sentir-te ràpid i fort, i absent de dolor. Una dutxa amb Moussel, i Heno de Pravia a dojo per sobre el teu cos. Un plat de pasta amb anxoves i formatge parmesà. Dos ous crus. Una copa de cava. I una poma. Avui el dia és fresc i sembla que el vent a netejat la boira que ens voltava pel cap. Una migdiada i els llençols nets. Potser farem l'amor i una truita francesa amb la pel·lícula del diumenge. Hi ha dies que semblen rodons. Potser ho són.

Estem sols

 Águilas, renos y camellos, Mayte López Ferrer (1973)

En mi opinión la teoría falla en su segundo supuesto, que haya un alma a quien echarle la culpa o pedir favores. Pero esto es lo de siempre: es demasiado duro para el hombre de todos los lugares y épocas admitir que está solo, que no tiene explicación para muchas cosas y control sobre casi ninguna.

sábado, 2 de septiembre de 2023