domingo, 16 de octubre de 2016

Abans d'anar a dormir...

M'enlairo i viatjo per països imaginaris. Per xarxes de tren i carreteres infinites que serpentegen vasts territoris. Ciutats perdudes en la sorra dels deserts o en muntanyes cobertes per les neus de l'hivern... i sense aterrar, abans que arribi el negre nit i el cant del grill, ja he tancat els ulls. Somnio. Adormit enmig de desitjos que en algun moment us contaré. Així acabo cada dia, feliç. Entre coixins i edredons, el tacte suau de la seva pell i les respiracions lentes i pausades dels meus fills. Net i en pau. 
La mar està en calma i sóc conscient de la meva sort. 
La figura, a contrallum, llisca sobre una línia d'ombra que interromp el reflex continu; esculpida contra el sol ataronjat que treu el cap entre els núvols ensucrats. La mar està en calma i sóc conscient de la meva sort.

martes, 11 de octubre de 2016

Silenci


Recordo silenci. En l'interior del pati d'illa. La guspira de l'encenedor. Cada pipada de la cigarreta. Quan aboques la cervesa en el got. El gemec de la fusta del balancí quan et gronxes. L'esclat de cada bombolla en l'escuma. El fum que llepa els teus llavis. La flama tentineja. El reflex en el vidre. El batec del meu cor. Un núvol passa. La lluna s'amaga. Apago la cigarreta. Bufes l'espelma. 

Entrada a Wonderland

Una visita inesperada

Surfejar a Burriana