sábado, 23 de noviembre de 2019

Des de l'espigó



A vegades necessito veure la bellesa des de fora per quan hi sóc ser conscient del què faig. I acompanyar les sensacions amb imatges per materialitzar el plaer. Gràcies.

sábado, 16 de noviembre de 2019

Res


No reconec. Flueixo. M'arrossega aquell riu que arriba fins al desert de sal. Obro els braços i em deixo anar. Bufa el vent enrabiat, sense referències, cap al no-res. El cel és net. Les runes recorden el temps. La sal roman esperant. Surto corrents entre ferros rovellats. Els peus s'enfonsen en llacs de sorra fina. Els llavis tallats es besen. Sóc feliç.  

Fred


Infinit (II)

Un somriure (II)

... el teu somriure.

Després de dinar


Un plat de pasta, rigatoni nº24, amb oli d’Arbeca. Un tiramisú fet a casa. Una copa de Ramón Bilbao. El sol acaricia la butaca.  Una conversa dels meus fills creua el meu subconscient. La kuksa està molla d’Oban. La sarganta tanca els ulls. I el vent juga amb el mòbil. La seva música em gronxa. Sento la respiració. La gola calenta. I una plaent esgarrifança recorre el meu cos fins que reconec Morfeo en els meus pensaments.

Des de la torre de la princesa


Festa!

De la follia a la pau celestial



Encara no sé què explicar. No sé com expressar el què vaig sentir. Fazerdaze i Lucky Girl amb una copa de vi m'ajudaran. 
Quan torno dels viatges em bull l'ànima. Tot es barreja sense cap ordre ni sentit. Tinc la capsa blau turquesa plena de xicres apilades caòticament. El temps ho endreça i m'ajuda a reconduir la bogeria de sentiments... però els dies passen, l'ànima ja respira tranquil·la, i encara segueixo sense saber destriar què. Recordo molta gent, moviment, llums, crits, olors, teulades daurades. Un eixam de gratacels foradant els núvols. Bicicletes i motos en totes direccions. Dracs  mil·lenaris de fusta. Parcs plens de gent respirant. Places de la mida dels déus. I més gent, riuades de gent. Molta fruita. Artistes. Fer l'amor. Les gotes de la pluja recorrent el vidre de l'habitació. Muralles serpentejant fins l'infinit. Un somriure entre la boira. Munts de ferralla. Hores de tren, de silenci i contemplació. Turons arrodonits. Nens rient. Un soldat. LLacs plens de color. El reflex d'uns núvols rosats en el riu Li. Un comiat. Roba penjant en passadissos. Flors. Estar sol, i sentir-me acompanyat. Un executiu esmorzant. Milers d'estudiants. I gent dormint a l'aeroport... esperant el següent avió, sense importar el destí.